Pàgines

dimecres, 15 d’abril del 2015

14è Fòrum de Treballs de Recerca al Batxillerat d’Horta-Guinardó


El dimecres 8 d’abril,  a la seu del Districte, es varen exposar, com cada any, els treballs de recerca de batxillerat triats pel jurat del 14è Fòrum de Treballs de Recerca al Batxillerat d’Horta-Guinardó d’entre aquells presentats pels centres educatius de la zona.

L’equip docent de recerca del nostre institut va seleccionar tres treballs per presentar a la mostra:
—Hemofília: una malaltia... sagnant!, de María del Mar Gutiérrez Hernández
Nuevas formas de publicidad: ¿Nuevos hábitos de consumo juvenil?, de Cristina Botía Gómez
Prensa e ideologia. La connotación en el discurso periodístico, de Natalia García Caldeiro.
Les paraules del coordinador del Fòrum ens serveixen per donar nosaltres també «l'enhorabona per la feina feta i per la qualitat dels treballs presentats aquest curs».


Al final de l’acte, es va comunicar quins eren els tres seleccionats per participar a la Mostra de Recerca Jove de Barcelona. Entre ells es troba el treball de recerca de l’alumna de segon de batxillerat del nostre centre Natalia García Caldeiro, Prensa e ideologia. La connotación en el discurso periodístico.
La biblioteca del centre, durant tots els mesos d’investigació, s’ha convertit en l’espai de cerca de referències, de trobada i de diàleg del grup de tutoria de recerca del que formaven part: Eva Bona, Cristina Botia, Rosa Galindo i Natalia García Caldeiro. I el resultat mereix una felicitació a les investigadores per l'aprenentatge individual assolit, però, sobretot, per l’esforç de col·laboració i d’aprenentatge compartit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada